Een ijzige stilte

Ondertussen zijn wij alweer aangekomen bij het dertiende deel rondom Gina Harte. Een personage die ik, al lang geleden, in mij hart sloot. Uiteraard was ik erg nieuwsgierig naar 'Een ijzige stilte' en ik was dan ook enorm blij dat wij een recensie-exemplaar ontvingen.

Sasha is trots op wat ze bereikt heeft. Haar kleine en leuk appartement is haar alles en ook haar baan is iets waar ze blij mee is. Ze heeft er dan hard genoeg voor gewerkt om haar duistere verleden achter zich te laten. Ze weet dat ze echt onschuldig is, maar ze vertrouwt niet meer zomaar iedereen en ze houdt haar verleden verborgen, voor de meeste mensen. Maar helaas kan ze niet alle geheimen verborgen houden...

Hoe blij kun je zijn als er een deel in je favoriete boekenserie verschijnt? Nou, ik kan jullie vertellen: Heel blij!

De thrillers rondom Gina Harte zijn verhalen waar ik altijd enorm naar uitkijk en waar ik altijd erg enthousiast van wordt als er weer een deel op de mat valt. Zo ook natuurlijk bij dit deel.

Ook dit dertiende deel is op zich losstaand te lezen. Echter krijg je de kans, start dan gewoon bij het eerste deel, de serie is té goed om niet te lezen. Daarnaast zit er een rode draad door de serie heen en om hem helemaal te volgen kun je de serie het beste helemaal lezen. Echter is elk boek ook weer een apart verhaal.

De personages zijn weer op en top uitgewerkt. Doordat ik ze al dertien delen volg, voelen ze een beetje als familie en dat is natuurlijk altijd erg fijn! Ook merk je, als lezer, dat hoofdpersonage Gina Harte in elk deel weer een stukje groeit, waardoor je haar elke keer weer een beetje beter leert kennen.

Doordat Gina ook oma is, wordt het een menselijk personage en komen er ook de nodige emoties aan bod. Dit is iets wat in dit deel erg goed naar voren komt. Echt tof.

Ik heb 'Een ijzige stilte' met enorm veel plezier gelezen. Laat deel veertien 'Wat niemand weet', maar komen. Gelukkig hoef ik als fan niet lang te wachten, want dit vervolg verschijnt op 30 oktober 2025.

Dit boek ontvingen wij van Boekerij. Dit beïnvloedt onze mening niet.

Meer recensies van Bryan van De Koukleumpjes