Vacht!

Carla v O 14 september 2025
Over Eline van der Veer, die per ongeluk een mail ontvangt waarin collega’s over haar roddelen.
Eline is een kwetsbare vrouw, die graag alleen is en niet goed is in het onderhouden van sociale contacten.
Haar werk als archivaris past goed bij haar maar toch heeft ze geen aansluiting bij haar collega’s.
In een poging meer geaccepteerd te worden verzint ze een relatie met haar buurman.
Dit doet haar goed, maar ze werkt zich hiermee ook in de nesten, waardoor ze zich nog eenzamer voelt.
Tijdens haar werk observeert ze een kudde schapen, waarmee ze een hele speciale band opbouwt.

Dit vond ik echt een heel mooi en ontroerend boek!
Ik leefde mee met Eline die worstelt met haar karakter en probeert sociaal wenselijk gedrag te vertonen. Maar die ook te maken heeft met het pestgedrag van haar collega’s en zich staande wil houden en voor zichzelf opkomt.

Ik wil zeker meer van deze schrijfster lezen.

Meer recensies van Carla v O