Reizende zussen in heden en verleden
Deze heb ik mogen lezen via Libelle leesclub #boekerij. Prachtig verhaal over vier zussen die op verschillende werelddelen wonen. En door omstandigheden terug naar het ouderlijk huis reizen. De ouders willen het verkopen maar één van de zusjes wil er andere plannen mee uitvoeren. En dan begint het verhaal pas waar verleden en heden door elkaar lopen. En ook mooie romances ontstaan.
Ik kende deze schrijfster niet maar ben blij dat ik deze heb leren kennen via Libelle leesclub.
Want het boek was in een week uit omdat het zo vlot leest en goed is geschreven. De vergelijking met de zussen van Lucinda Riley wordt gemaakt maar ik vind het nog beter.
Dus ik geef zeker vijf sterren en ga zeker op zoek naar andere boeken van deze schrijfster.