Advertentie

Het verhaal gaat over een virus dat verspreidt wordt door dieren. Het is eigenlijk wel heftig dat je dit in 2017 schrijft zo een boek en dan uitkomt in 2020 waar het niet actueler kan zijn. Mocht je het voorspellen het zou creepy worden.
Over het verhaal zelf dan maar : het was zeer goed geschreven met sterke personages. Voor mij drie hoofdpersonages lize, Arjen en Maan. Die laatste vond ik een fantastische meid voor,haar leeftijd en zeer volwassen ook af en toe grappig.
Je wil het toch niet meemaken dat je opgesloten wordt in zo een kamp en eigenlijk niet weet wat er gaat gebeuren. Een gevoel van hoe moet het nu verder had ik de hele tijd als ik dit boek aan het lezen was. Wel spannend Uiteindelijk en het einde verklap ik niet maar was wel niet voorspelbaar.

Ik geef drie sterren aan het boek omdat ik het redelijk vlot las en toch een actueel thema. Misschien door het thema iets minder enthousiast omdat we al.maanden over Corona bezig zijn. En nu nog een boek over een virus iets teveel van het goede. In een ander tijdperk was ik misschien lonender geweest.

Reacties op: Actueel

38
2020 Kamp Alpha - Suzanna Esther
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners