Wat kan er allemaal gebeuren in 30 seconden?
Het verhaal:
Het zit Charlotte niet mee. Na het verlies van haar baan moet ze noodgedwongen bij haar ouders intrekken, maar in plaats van zich te laten kennen, besluit ze een nieuw avontuur aan te gaan. Ze accepteert een baan in een strandbar en verhuist naar een gezellig kustdorpje. Het werken in de pop-up bar is een droom: De zon, de sfeer en de collega’s zorgen voor een zorgeloze zomer. Maar dan is er Adam, haar chagrijnige baas. Zijn afstandelijke houding botst compleet met Charlotte’s vrolijke en relaxte manier van doen. Is er misschien meer tussen hen dan ze denken? Is de aantrekkingskracht groot genoeg om hun verschillen te overbruggen? Ontdek het in 30 seconden een zomers verhaal over nieuwe kansen, onverwachte liefde en het leven dat altijd verrassingen in petto heeft.
Het nieuwe tussendoortje van Susan Dierckx is er eentje om van te genieten.
Charlotte heeft haar eigen 30 seconden regel, want in 30 seconden kan je leven veranderen. Nadat ze haar baan kwijt is, besluit ze de stoute schoenen aan te trekken en te gaan werken bij een pop-upstrandbar. Gelukkig is het inclusief verblijf, want alles is beter dan weer bij je ouders te moeten intrekken.
De personages Charlotte, Adam en Alex zijn zo leuk neergezet dat je zo zou solliciteren op een baan bij de pop-up strandbar. Wel inclusief verblijf natuurlijk. Er was genoeg diepte om je te kunnen inleven in het verhaal.
De cocktail workshop, de binnenpretjes en onderonsjes die Alex en Charlotte hadden waren zo leuk neergezet, ik zag het al helemaal voor me.
Door de korte hoofdstukken, de vlotte en gedetailleerde schrijfstijl in combinatie met een goede dosis humor was ik veel te snel door deze leuke novelle heen. Ik had graag nog meer gelezen over Charlotte, Adam en natuurlijk Alex. Misschien een vervolg met Alex als hoofdpersonage?
30 seconden is een feelgoodnovelle, met drama, chaos, structuur en humor. Kortom een leuke zomerse novelle om van te genieten met een heerlijke cocktail in de zon. Een aanrader voor tijdens de vakantie.
Bedankt voor het recensie exemplaar Verhalenfabriek.
Het nieuwe tussendoortje van Susan Dierckx is er eentje om van te genieten.
Bedankt voor het recensie exemplaar Verhalenfabriek.