Een zinderende, intense afsluiter van een geweldige serie

Caroleest 14 februari 2026
Verboden spel is het derde en laatste deel van de Kasteelsuite serie van Susan Summer. Nadat ik de eerste twee delen met veel plezier heb gelezen, was ik blij verrast toen er werd gevraagd of ik het derde deel ook wilde lezen.

In dit deel leren we Nicolet, de vrouw achter het succes van Kasteel de Zeven Zonden en Zeven Deugden beter kennen. Op het eerste gezicht een mooie, zelfstandige vrouw, maar achter haar glimlach ook een gebroken vrouw die haar hart op slot houdt. En met Laurent, een verre erfgenaam van het kasteel. Hij wil niet dat haar verleidelijke spel van zonde op zijn landgoed plaatsvinden.
Laurent weigert om met Nicolet een gesprek aan te gaan en vertrekt naar zijn zus in Frankrijk. Nicolet laat het er niet bij zitten en reist hem achterna. Dit is het begin van een kat en muis spel tussen Laurent en Nicolet. Met als klap op de vuurpijl een laatste Verboden spel, met alles erop en eraan. Een mysterieus gemaskerd feest op Valentijnsdag. Met als doel, geld inzamelen voor de behandeling van Laurent zijn neefje.

We lezen vanuit Laurent en Nicolet, en zo komen we geleidelijk aan achter het verdriet wat ze achter hun maskers verbergen. En dan ontdekken ze dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze ooit hadden verwacht. Door echt met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren, komen er gevoelens naar boven die er al geruime tijd niet meer waren. Maar kunnen ze het verdriet achter zich laten en hun hart weer openstellen?

Het verhaal van Nicolet en Laurent heeft een langzame opbouw, en door het verdriet, het verlies maar ook de hoog oplopende spanning en emoties is het verhaal zoveel intenser. Je voelt met beide personages mee en gunt ze ook hun happy end.

Verboden spel is de zinderende intense afsluiter van de Kasteelsuite serie. Een originele, meeslepende serie, met humor en spice waar je volop van kunt genieten.

Bedankt Loft Books voor het mooie recensie exemplaar.

Meer recensies van Caroleest

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.