Nulpunt, een spannend duister debuut
Nulpunt is het debuut van Day Lernout.
Maak kennis met Ellington Bell, een jongeman die naar niemand luistert, zijn eigen weg gaat en heel eigenwijs is. Nadat hij van de universiteit is gestuurd, door zijn lakse houding en gedrag heeft hij het wel gehad met school. Hij besluit om te gaan werken in een koffiezaak als Barista. Daar maakt hij kennis met Abby en al snel is hij helemaal hoteldebotel tot over zijn oren verliefd op haar. Maar zijn opa keurt dit af en waarschuwt hem dat hij zich niet met haar en haar familie moet inlaten. Ellington heeft er maling aan en volgt zijn eigen weg. Voordat hij het goed en wel doorheeft is het al te laat en zit hij middenin één van de grootste maffiafamilies van New York.
Vanaf het begin van het verhaal zit het tempo er al goed in, de spanning heeft een stijgende factor, de duisternis vormt een steeds grotere bedreiging en er gebeuren veel dingen rondom Ellington.
Het verhaal leest vlot en speelt zich gemakkelijk voor je ogen af. Of je het verhaal nu gelooft of niet, je zit in het verhaal verweven en komt er pas uit als je het boek uit hebt.
Nulpunt is een spannend verhaal die heerlijk vlot leest en zeker niet zal vervelen. Ik ben dan ook heel benieuwd waar deze auteur ons nog meer mee gaat verrassen.
Bedankt Day Lernout voor het recensie exemplaar.