De erfgename van de Zijdevilla
De erfgename van de Zijdevilla is het derde en laatste deel in De Zijdevilla trilogie.
We keren terug naar Asenza, in de betoverende wereld van zijde, familiebanden, Italiaanse passie maar ook de ontdekking van oude familie geheimen. Het verhaal begint al gelijk positief met een geboorte en de voorbereidingen voor het huwelijk van Angela en Vittorio. Eindelijk lijkt alles op zijn plek te vallen en de rust terug te keren. Maar de terugkeer van Vittorio’s zoon en de dreiging dat Angela de Zijdevilla wel eens zou kunnen verliezen, zorgt voor hoog oplopende spanningen.
De sfeervolle beschrijvingen van Italië en het ambacht van het zijdeweven, zorgen voor een warme uitstraling. De emoties, twijfel, liefde maar ook het verlangen van Angela voelen oprecht en herkenbaar. Want de strijd om de Zijdevilla draait niet alleen om een bezit, maar om identiteit, vertrouwen en familie.
Door de intriges en spanningen leest het verhaal in een mooi tempo. Als lezer heb je het idee dat je zelf deel uitmaakt van de Zijdevilla, dat je in het warme Asenza bent en de strijd samen met Angela aangaat.
De mooie plotwendingen en geheimen die aan het einde van het verhaal ontdekt worden zorgen voor een hartverwarmend einde van een mooie trilogie.
De erfgename van de Zijdevilla is een trilogie vol emoties, strijd, romantiek en familie geheimen. Een aanrader voor liefhebbers van romans met Italiaanse (familie)drama.
Bedankt Oceaan Parkuitgevers voor het mooie recensie exemplaar.
Bedankt Oceaan Parkuitgevers voor het mooie recensie exemplaar.