Deli City

Caroleest 13 februari 2026
Deli City is het eerste boek van Timo Quint dat ik heb gelezen. Door de flaptekst had ik hoge verwachtingen van het verhaal.

In deze duistere misdaadroman stap je in een stad waar geweld, corruptie en morele grijze gebieden de boventoon voeren.

Frank Goodwin is de rechterhand van de beruchte onderwereldbaas Irie Watto. Hij worstelt om te overleven, nu de machtsstrijd langzaam maar zeker uit de hand loopt en ver buiten de grenzen van de stad gaat. Uit pure noodzaak zoekt hij contact en hulp bij Riley Stroke. Frank en Riley hebben een verleden samen, ze kennen elkaar door en door, hun relatie zit vol spanning en avontuur.

Door de gedetailleerde beschrijvingen word de sfeer van Deli City en de scherpe dialogen goed neergezet. De misdaad in Deli City loopt als een rode draad door het verhaal heen.

Deli City is een duister verhaal vol spanning en actie. Voor liefhebbers van donkere rauwe misdaadverhalen.

Bedankt Godijn Publishing voor het recensie exemplaar.

Meer recensies van Caroleest

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.