Kerst in volle glorie in het Duitse dorpje Lichterwald.
Milou en Charlie runnen samen hun bedrijf Vivid Voyages. De taken zijn goed verdeeld tussen de twee. Totdat Milou net voor vertrek naar Duitsland haar enkel breekt. Er zit niets anders op dat Charlie haar plek inneemt en naar het Duitse Lichterwald gaat. Geen probleem, of toch wel, want sinds haar jeugd heeft Charlie een enorme bloedhekel aan kerst.
Charlie’s aankomst verloopt niet echt op rolletjes. De aanblik van een dorp dat helemaal over-de-top is versierd, maakt het er niet beter op. Gelukkig krijgt ze hulp van Stein, de charmante en zeer knappe eigenaar van de B&B. Alsof het nog niet erger kon, komt er ook nog eens een onverwachte zware sneeuwstorm over het dorp heen. En toch voelt Charlie zich steeds meer opwarmen voor het dorpje en zijn inwoners. Of komt dat door Stein?
Vanaf de eerste pagina zit je al meteen in winterse sferen. Het ongemak als er hier in ons land sneeuw valt tot aan het ijskoude maar mooie winterse sneeuwlandschap van het Duitse dorpje Lichterwald.
De tegenpolen Milou en Charlie zijn goede collega’s maar nog betere vrienden. Ze staan zonder twijfel voor elkaar klaar, zelfs als dat betekend dat je uit je comfort-zone moet gaan. De personages zijn heel leuk en goed uitgewerkt, waardoor je je gemakkelijk kunt inleven tijdens het verhaal.
De klik tussen Charlie en Stein is vanaf het begin aanwezig. Doordat ze veel tijd met elkaar doorbrengen en Charlie in nogal wat oncomfortabele situaties terecht komt, word de aantrekkingskracht intenser.
Kerst Inn leest als een kerstfilm met sneeuw(storm), kerstsfeer, de nodige drama, heerlijke humor, verrassende wendingen en natuurlijk de liefde. Allemaal verpakt in een geweldig leuk feelgood verhaal. Heerlijk om te genieten tijdens de donkere dagen naar Kerst.
Bedankt De Verhlenfabriek voor het recensie exemplaar.
Bedankt De Verhlenfabriek voor het recensie exemplaar.