Geweldige feelgood bundel voor een heerlijk vakantie gevoel
De Liefs uit serie is al eerder uitgebracht als 4 losse verhalen, maar nu ook als complete bundel en dat is gewoon 4 keer zoveel genieten.
Hannah is bedrogen door haar vriend en moet nu ook nog eens twee weken op zakenreis met haar norse baas Tijn. Ga met Hannah en Tijn mee naar het mooie winterse Londen.
Eva keert terug naar de zonnige kust van Ibiza waar zij de strandtent van haar grootouders probeert te redden. Maar dan verschijnt Elias en word het opeens een stuk zwoeler, maar kan ze hem wel vertrouwen?
Beleef kerst in Manhattan met Emma. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar er lijkt ook van alles mis te gaan. Om nog maar te zwijgen van haar luidruchtige, kerst-hatende maar zeer knappe buurman Ruby. Dat beloofd nog wat voor het kerstfeest.
Rosalie reist naar Californië om een dierenopvang op een Ranch te helpen die in financiële problemen verkeert. Wanneer ze de ambassadeur voor de Ranch ontmoet vind ze hem op het eerste gezicht maar een stuk chagrijn. Toch zullen ze moeten samenwerken als ze de Ranch willen redden, maar of dat lukt?
Wat een leuke, vlotte, levendige schrijfstijl heeft Iris, met een enorme dikke dosis humor die als een rode draad door de verhalen heen loopt. Dat in combinatie met de mooie gedetailleerde beschrijvingen van de omgeving en de sfeer zorgen ervoor dat je jezelf in Londen, Ibiza, New York en Hollywood waant.
Door de leuke, realistische personages heb je binnen no-time een klik met zowel hen als het verhaal. Door dik en dun, in goede en slechte tijden, met een traan en een lach, deze bundel heeft het allemaal. Je kan de verhalen heel goed als stand-alone lezen.
Lees deze bundel, geniet, ontdek en ervaar hoe mooi feelgood kan zijn.
Bedankt Iris Visser voor het recensie exemplaar, ik heb van je verhalen genoten.
Lees deze bundel, geniet, ontdek en ervaar hoe mooi feelgood kan zijn.