Een hartverwarmend verhaal dat leest als een Kerstfilm.
Laurel heeft goede herinneringen aan de Cranberry Inn, een gezellig en knus familiehotel waar de feestdagen speciaal waren. Sinds het overlijden van haar moeder zijn deze herinneringen zo pijnlijk geworden dat ze er al jaren niet meer is geweest. Wanneer haar vader belt dat ze gelijk naar de Cranberry Inn moet komen, maakt Laurel zich zorgen. Bij aankomst schrikt ze van de vervallen staat van het hotel. Maar nog verontrustender haar vader is nergens te vinden. Ze besluit om het hotel op te knappen en haar oude jeugdvriend Joel wil haar daar graag bij helpen. Alles loopt op rolletjes totdat er een onverwachte knappe gast in het hotel komt logeren. Tijdens het ordenen van haar vaders administratie doet Laurel een schokkende ontdekking over haar vader en Joel. Is Joel nog wel te vertrouwen?
Zodra Laurel en haar zoon Simon bij de Cranberry Inn aankomen, veranderd de sfeer van het verhaal. Het is alsof je binnenstapt in een Winter Wonderland. Door de mooie gedetailleerde beschrijvingen beleef je de omgeving door de ogen van Laurel. Het vervallen hotel, de terugkomende herinneringen, het verdriet om haar moeder, maar ook de onrust niet wetende waar haar vader is gebleven.
We lezen het verhaal vanuit Laurel en Joel, beide zijn na een lange tijd weer teruggekeerd naar het dorpje Lake Summers. Vroeger hadden ze een klik, misschien zelfs wel gevoelens waar ze niet aan durfde toe te geven. Maar nu zijn ze ouder, wijzer en is het misschien wel het juiste moment?
De knappe, charmante gast die bij Laurel in het hotel logeert zorgt voor genoeg opschudding. Wat weer zorgt voor geweldige situaties waarin Laurel, Joel en de gast belanden. We zien Laurel en Joel ook groeien als ze onverwachts ontdekken waar ze graag met hun leven heen willen.
Winter in de Cranberry Inn leest als een romantische kerstfilms met de nodige drama, chaos, humor en opbloeiende liefde. Een heerlijk boek voor deze tijd van het jaar. Een aanrader voor roman en feelgood liefhebbers van hartverwarmende verhalen.