Spoiler alert!!

Boek 1- nachtschade
Dit boek gaat over moorden en verkrachtingen die gepleegd worden in een klein stadje. Het eerste slachtoffer is Sibyl, de zus van Lena, een politieagente, daarna een studente genaamd Julia en als laatste Lena zelf. Dit allemaal houd verband met Sara Linton, de lijkschouwer van de stad. Zij heeft een tijd in een andere stad gewoond, en hier is zij aangevallen en verkracht. Op haar auto stond ‘kutwijf’ geschreven, wat ook te vinden was bij alle incidenten die nu hadden plaatsgevonden. De dader is namelijk Jeb, de apotheker van de stad. In de tijd dat Sara ergens anders woonde, werd op het ziekenhuis waar ze werkte een jong meisje binnengebracht die zelf abortus had proberen te plegen. Dit was het zusje van Jeb, die hij had verkracht. Sara kon haar niet redden. Daarom haatte Jeb haar. Alle meisjes die later zijn slachtoffer waren, waren zo neergelegd dat Sara ze kon vinden, en kon redden, zoals ze dat niet met zijn zus had kunnen doen.
Toen Sara erachter kwam waren ze samen bij haar thuis. Ze is uit een raam gesprongen en het meer aan haar huis ingesprongen. Jeb pakte de boot maar verdronk. Jeff redde Sara, en Lena werd ook gevonden.

Weer sinds een lange tijd dat ik een boek écht niet weg kon leggen.

Meer recensies van catharinajohanna