Spoiler alert!

catharinajohanna 22 augustus 2025
Ik vind het een boek met veel verschillende mooie aspecten. Het wijdt uit over de intieme relatie tussen Sara en Jeffrey, nadat hij is gediagnosticeerd met hepatitis die hij heeft opgelopen door zijn affaire.

Het gaat over een zaak waar een meisje begraven in het bos is gevonden. Het komt uiteindelijk uit bij de jurist van de familie; Paul. Hij is het hoofd van de een zeer religieuze familie, die hij samen lijdt met Cole. Cole is de dader, maar hij is aangestuurd door Paul. Paul is een smerige man die veel geld heeft verdiend door de dood van anderen, dmv levensverzekeringen. Dit was buiten het weten van de familie om.

Maar wat mij het meest aangreep van dit boek is de manier waarop echtelijke mishandeling is verwoord. Dit werd verwoord bij Terri, maar ook bij Lena. Het heeft een krachtige afsluiting waarbij Lena eindelijk voor zichzelf opkomt, maar helaas wel pas nadat ze de dood van Terri heeft moeten aanzien. Desondanks stierf ze met een lach, omdat ze eindelijk vrij was van haar man en Paul.

Meer recensies van catharinajohanna