Wat een heerlijke heftige thriller
Mijn mening over deze thriller.
In het jaar 1929 wordt Düsseldorf opgeschrikt door een jong meisje van negen jaar, die gepleegd zijn door Peter Kurten. Rechercheuren Richard Meisters en Kaspar Piaskowski worden op de zaak gezet. Als de heren onderzoek doen ging Peter gewoon door met moorden te plegen en het maakt hem niet uit of het nou een kind, een vrouw of een man is, (want zijn hij wil het net zoals Jack the Riper doen). Maar al snel hebben de heren Meisters en Pizko een verdachten op het oog in der herr stausberg, maar hij blijkt gestoord te zijn en kom in een gesticht terecht.
Zou het Meisters en Pizko lukken om Peter Kursten te pakken te krijgen.
Je leest het in dit heftige, spannende thriller.
Het is vlot geschreven verhaal die gebaseerd op de feiten die in 1929 is gebeurd.
Deze schrijver heeft een heerlijke schrijfstijl moet ik van mezelf zeggen. Je blijft geboeid en ben nieuwsgierig hoe het voor Peter afloopt ( als je de geschiedenis van hem niet ken)
Eerlijk is eerlijk tijdens het lezen van dit boek heeft het mij wel getriggerd om steeds google erbij gepakt, omdat ik nieuwsgierig was naar de geschiedenis van deze personages.
Het verhaal wordt door verschillende perspectieven verteld en heeft zo hun eigen verhaallijn, waardoor het interessant blijft.
Ik kan niet anders dan 5 ⭐️ geven. Ik ben door deze schrijver weer wijzer geworden en ga zeker meer van deze schrijver lezen