Alweer een boeiend nummer in een zeer lange serie
Disclaimer: in dit nummer staan van mijn hand een kort verhaal en twee boekbesprekingen.
Na het in dikte recordnummer 65 heeft redacteur Remco Meisner ervoor gekozen dit kwartaal een nummer van 'normale' omvang te produceren. Maar wat heet normaal voor de piepkleine bijdrage die aan lezers wordt gevraagd? Zie eens mee naar de inhoud van het tweede nummer van 2023:
- een handvol korte verhalen en een kort stripje,
- meer dan een handvol boekbesprekingen,
- een uiterst humoristische inleiding en de traditionele probleemrubriek,
- twee essays en een uiterst boeiende terugblik op de geschiedenis van papieren fantastische tijdschriften in de lage landen
Het is niet het beste nummer uit de serie (nr 65 was onverslaanbaar!), maar wel een boeiend en prachtig uitgevoerd nummer geworden. Bijdragen van jong en oud (w.o. ik), ervaren en pril (w.o. ik). Het blad wordt traditioneel prachtig geïllustreerd door een brede range van kunstenaars, ook dit keer is dat weer het geval. Ook dit nummer toont aan dat een abonnement op FV een uitstekende manier is om de ontwikkelingen in de Fantastiek in Nederland van dichtbij te volgen.
- een handvol korte verhalen en een kort stripje,
- meer dan een handvol boekbesprekingen,