Limbusland

christina stroosnijder christina stroosnijder
7 mrt 2026

Limbusland is een land tussen hier en daar en dat is waar Silas zich bevindt.
Stukje bij beetje komen we er achter hoe hij daar terecht kwam maar ook hoe hij zich een weg terug moet vinden om het weer te verlaten.

Een verhaal met wijze lessen voor de lezer maar ook ruimte voor dialoog. Niet alles is altijd zo zwart/wit dan wat men denkt te weten.
Veel kinderen zullen zich op bepaalde punten kunnen identificeren met Silas want we gaan allemaal door de fase waar Silas uiteindelijk doorheen gaat.
Silas is een vriend die voor je door het vuur gaat als hij dat nodig vindt en willen we niet allemaal zo'n vriend?

Een avontuur, speciaal geschreven voor de leeftijdsgroep 8-12 jaar. Een verhaal om voor te lezen of zelf te lezen!

De prachtige kleurrijke en ondersteunde Illustraties van Linde zijn van toegevoegde waarde voor het verhaal naar mijn mening.

De samenwerking tussen Pieter en Linde kennen we van eerder werk.

Dit nieuwe avontuur is speciaal geschreven voor de actie 'Geef een boek cadeau' dat sinds 2016 bestaat.
Het kost maar €2,99 en is sinds begin februari verkrijgbaar bij de betere boekhandel en daarbij geldt op=op

Er zijn ook veel scholen waar het boek centraal staat tijdens leeslessen etc.

Meer info over het project kun je vinden op www.geefeenboekcadeau.nl

Mijn exemplaar staat in mijn boekenkast en ik heb ook alvast een exemplaar voor de boekenkast van mijn kleindochter gekocht dat ze kan lezen als ze wat groter is.

Meer recensies van christina stroosnijder