Ik wil deel 3!

ciin leest ciin leest
29 mrt 2026

De Laatste Tovenaar is het tweede deel in de Koepels van Macht serie en na het lezen van deel 1 was ik heel blij dat ik nu weer verder kon gaan in deze serie! Het verhaal gaat verder waar het eerste deel eindigde dus hou hier even rekening mee dat je echt eerst deel 1 leest!

Meteen vanaf de eerste bladzijde zat ik weer helemaal in het verhaal en hoewel ik heel even weer moest inkomen wie wie ook alweer precies was, zat ik wel meteen weer in. En gelukkig heeft Judith een super handig lijstje voorin het boek gestopt met alle personages waar je even kan spieken als je het niet meer weet.

Judith heeft een hele fijne, vlotte en beeldende schrijfstijl. Hierdoor vloog ik door het boek heen en kon ik de scenes helemaal voor me zien. De spanning wisselt goed af met diepgang en plottwisten weet Judith ook heel goed neer te zetten waardoor je soms op het puntje van je stoel komt te zitten.
Hoewel dit deel wat politieker is dan deel 1 ervaarde ik hier weinig last mee tijdens het lezen en zorgde het misschien nog wel voor een extra laag in het verhaal. En door de cliffhanger op het einde kan ik alleen maar zeggen, ik wil deel 3!

J. N. M. Verboekend heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan de blogtour en dit gave deel mocht lezen.

Meer recensies van ciin leest