Heerlijk genieten van alpaca's
Wat was dit een heerlijk kort verhaal met verassend veel diepgang! De boeken van Lenonie lezen altijd heerlijk vlot weg en er zit altijd een mooie boodschap achter. Zo ook met dit verhaal over Emmy en haar camperreis.
De schrijfstijl van Leonie is vlot, vol humor en beeldend. Je bevind je als het ware letterlijk op de boerderij tussen de alpaca's! De achterliggende boodschappen die Leonie altijd mooi in haar verhalen weet te stoppen kwamen ook deze keer weer mooi naar voren. Zo leert Emmy zichzelf tijdens deze reis beter kennen en durft ze meer keuzes te maken. Maar ook de stappen die ze zet om de boerderij van Johan van de afgrond te redden zijn geweldig verwerkt in dit korte verhaal. En kom op, alpaca's zijn toch altijd een geweldig idee! Het enige wat van mij zeker had gemogen was dat het verhaal nog veel langer had mogen zijn!
Durf jij je onder te dompelen in dit heerlijke korte camperverhaal vol liefde en alpaca's?
Leonie van der Kolk heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan deze leuke blogtour!