De Koepels van Macht

ciin leest 01 september 2025
Een nieuw fantasy verhaal met een uitgebreide wereld en een sterke verhaallijn! Judith heeft weer een mooie fantasy neer weten te zetten met diepgang en twists op plekken waar je ze niet aan ziet komen.

Het mooie van dit boek vond ik de lijst met personages aan het begin van het boek. En eerlijk, deze is soms echt heel handig om bij de hand te hebben. Er komen namelijk aardig wat personages in voor wisselend tussen mensen en elfen. De verhaallijn vloeit heerlijk door het boek heen en er gebeuren een aantal dingen die ik niet aan zag komen, waardoor je geboeid blijft met lezen. Hoe verder je komt in het boek, hoe meer je leert over de wereld en alle aspecten die er in voor komen.

Het verhaal word verteld vanuit meerdere personages en daar zit voor mij ook een minpuntje, er word helaas nergens aangeduid vanuit wie je op dat moment meeleest en het is dus soms echt even schakelen tussen de verschillende personages. De hoofdstukken zijn kort en hierdoor kom je snel in het verhaal.

Door het einde en de vragen die nog niet allemaal beantwoord zijn ben ik heel benieuwd naar deel 2 van de serie.

Judith Verboekend heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan de blogtour!

Meer recensies van ciin leest