Heerlijke why choose romantasy!
Soms weet je al van het lezen van de flaptekst en de tropes dat dit boek echt wat voor je gaat zijn. Neem daarbij dan ook nog dat Rachel Elisabeth een auto-read auteur is voor me en dan is het cirkeltje snel rond. Toen zij vertelde dat ze een romantasy why choose ging schrijven heb ik even een happy dance gedaan!
Zoals ik gewend ben (ondanks dat dit dus weer een heel nieuw genre van Rachel is!) van de schrijfstijl van Rachel is die lekker vlot, vol humor en heel beeldend geschreven. En vooral dat beeldende komt met een romantasy helemaal tot zijn recht, ik waande me namelijk echt tijdens het lezen in de wereld van Varethys en de personages die er rond liepen. In het verhaal volg je als lezer Salandra, kroonprinses van het rijk en degene die een hele belangrijke keuze moet gaan maken. Middels het troonduel moet zij namelijk de keuze maken voor 1 van de 2 prinsen, maar wat als ze dit nu helemaal niet kan? Je voelt als lezer het dillema waar ze mee zit. Want beide prinsen zijn gruwelijk knap en hebben hun eigen pluspunten.
In de drie weken durende tijd dat het troonduel duurt volg je Salandra en haar zoektocht naar wat juist is. Kan zij de juiste keuze maken? Of is liefde toch lastiger dan gedacht? Laten we het daarnaast even over de spice hebben.. Want hallooo dat teasen van beide prinsen was gewoon heet! En dan die ene speciale scene, ik wil meer!
Rachel wist me met dit verhaal ook nog even een whiplash te bezorgen bij het einde.. Er gebeurde iets en ik schoot zo snel overeind dat het zeer deed. Maar ik ben om, Rachel deel 2 kan wat mij betreft niet snel genoeg komen! En ik kan niet wachten tot ik die mooie special edition in mijn kast mag laten shinen!
Rachel Elisabeth en MHbooks heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar en dat ik mee mocht doen aan de blogtour!