Leuk tussendoortje!
Wat een heerlijk tussendoortje was dit. Ik heb genoten van de wat onhandige Joy, die ineens wel aardig wat over zich heen krijgt. En dan de knappe en leuke buurman Nick die in haar leven opduikt. Vanaf het begin was de klik tussen hun al goed voelbaar. En naarmate het verhaal vordert kun je goed lezen wat een verschrikkelijke invloed haar ex heeft gehad op haar leven. Heel herkenbaar voor het echte leven want er zijn zoveel mannen/vrouwen die dit doormaken en die daardoor denken dat ze voor niemand goed genoeg zijn.
De vlotte en beeldende schrijfstijl van Sarah zorgen ervoor dat het verhaal soepel wegleest en je je goed in kan beelden in Joy. Ik ging helemaal met haar meeleven en dat geeft net dat extra aan een verhaal. Vooral knap dat Sarah dit voor elkaar krijgt in een boek van rond de 100 pagina's!
Het enige wat ik me nog afvraag is waar Charlie toch vandaan kwam, als hij telkens op 4 hoog op haar vernsterbank verschijnt. Later is dit ook niet echt duidelijk geworden, wat ik een beetje jammer vond. Wat ik dan wel weer heel mooi vond is de band die Charlie en Joy hadden en dat hij een goed en mooi plekje heeft gevonden.