Magisch en wonderbaarlijk verhaal

ciin leest ciin leest
29 mrt 2023

Wat een magisch en wonderbaarlijk verhaal heeft Meg Shaffer neer weten te zetten. Na het lezen van de flaptekst was ik erg nieuwschierig naar het boek, en ik moet zeggen hij stelt niet teleur. Je wordt meegenomen op een prachtig avontuur. En naast het avontuur zit er ook heel veel diepgang in het verhaal en de personages.

Vanaf bladzijde 1 word je het verhaal ingezogen en wil je verder lezen. Je wilt weten hoe het verder gaat met Lucy, Christopher, Hugo en Jack. Maar ook wil je weten hoe het met de wedstrijd verder gaat, de spellen die gespeeld worden en de raadsels die je op wil lossen.

Wat ik erg fijn vond is dat het verhaal niet alleen vanuit Lucy verteld word, maar je ook een deel van het verhaal vanuit Hugo zijn kant leest. Je maakt de strijd mee die Lucy aan wil gaan voor Christopher en tegelijkertijd leer je ook meer over Hugo en Jack. De schrijfstijl van Shaffer is erg prettig. Het is vlot maar toch op een hele magische manier geschreven, bijna kinderlijk zou je soms denken. Het verhaal is hierdoor makkelijk te volgen en het is gemakkelijk om in het boek gezogen te worden.

Ik heb echt enorm genoten van dit boek. De personages zijn echt om in je hart te sluiten. Je voelt de liefde van Lucy voor Christopher van de bladzijdes spatten. Ik ben heel benieuwd wat we nog meer van Meg Shaffer kunnen gaan verwachten.

Heel erg bedankt uitgeverij de Fontein dat ik voor jullie dit boek mocht lezen en recenseren.

Meer recensies van ciin leest