Wat een afsluiter!!
Met Tussen twee kwaden sluit Laura Diane haar Magic Kingdom trilogie af en wat een mooie afsluiting was dit boek!
Diane neemt de tijd om alle open vragen uit de eerdere delen te beantwoorden en tegelijkertijd nog een heel sterk verhaal neer weet te zetten. Het boek gaat gelijk verder waar deel 2 eindigde en dat vind ik altijd wel fijn bij vervolgdelen. Extra pluspunt vind ik dat in deel 2 en 3 van de serie een kleine recap zit van wat er in het vorige boek gebeurde.
De schrijfstijl van Laura is vlot, vol emotie en heel erg beeldend. En ohh wat lezen deze boeken heerlijk weg! Door de schrijfstijl waande ik me echt even in het Disneypark. En door al die emoties heb ik sommige stukjes met tranen zitten lezen en andere stukjes juist weer met een glimlach op mijn gezicht.
Ik heb echt heel erg van dit boek en ook van de rest van de serie genoten. Het is altijd een beetje tricky vind ik om dingen zo groot als Disney te gebruiken in een boek, maar Laura Diane heeft het (voor mij) in ieder geval voor elkaar gekregen om een geweldige serie neer te zetten die zich afspeelt in de magische wereld van Disney!
'Soms betekent sterk zijn dat je vasthoudt aan het laatste wat je hebt, zodat je niet zult vallen.'