Heerlijke steamy bundel

ciin leest ciin leest
2 mrt 2024

De plicht roept ⭐⭐⭐⭐,5

Echt op en top Emma Anna, de spanning was voelbaar en de hitte straalde ervan af. Ik zou deze niet 's avonds laat of in the middle of nowhere gaan lezen als je nog wil slapen. Millie was een heel sterk personage, weet ondanks alles goed voor zichzelf op te komen en te laten merken wat ze wil.

Marseille, mon amour ⭐⭐⭐⭐

Heerlijk verhaal, griezel van een ex, twee knappe mannen. En leuk om wat van de omgeving van Marseille mee te maken! Het verhaal was mooi opgebouwd, de proloog maakte het wat spannend en naarmate je verder leest komen alle puntjes op de i terecht en ondanks dat het verhaal kort is klopt alles wel. Ik heb genoten!

Chef Bizarro ⭐⭐⭐⭐

Ik weet niet of ik ooit nog hetzelfde naar chocolade en honing kan kijken! Wel een heerlijk verhaal om te lezen! Nee zonder gekheid, het verhaal is echt heel fijn neergezet, de spanning bouwt zich op een goede en sexy manier op. En het leest vlot weg. Waardoor je dit tussendoortje snel uithebt.

Brandend verlangen ⭐⭐⭐⭐,5

Dit verhaal kwam binnen. Melissa heeft met het verhaal van Eliza en Duncan een prachtig verhaal neergezet. De diepte van de personages die ze ondanks dat het boek heel kort is neer heeft weten te zetten op papier vind ik heel knap gedaan. Ik wil meer van Eliza en Duncan!

De bro-code ⭐⭐⭐⭐

Heerlijk steamy, ik heb echt van dit verhaal genoten! De vonken spatten ervan af bij dit verhaal. De seksuele spanning was voelbaar en het bouwde zich goed op naar het einde toe. De schrijfstijl lekker vlot en voor ik het wist had ik bro-code uit!

Gas erop ⭐⭐⭐⭐,5

Wat een heerlijk verhaal was dit! De hitte spatte er vanaf en daarbij zat het ook nog eens boordevol humor! De vlotte maar beeldende schrijfstijl zorgde ervoor dat ik met Nandi op het circuit van Monza in Milaan zat.

Een vurige crash ⭐⭐⭐⭐,5

Wat een verhaal! De spanning en de hitte spatten ervanaf en Nicole weet met haar schrijfstijl de lezer in een greep te nemen en te zorgen dat je doorleest! Het voelde aan alsof ik een aflevering van een van mijn favoriete series aan het kijken was, maar dan in boekvorm. Ik kon niet stoppen met lezen en voor ik het wist was het klaar. Ik wil meer!

Onverwacht verlangen ⭐⭐⭐⭐

Onverwacht verlangen las voor mij echt weg als een heerlijke zomerervaring. Suzanne heeft een prettige schrijfstijl, weet de personages mooi neer te zetten en ze voelen herkenbaar aan. Het verhaal had voor mij langer mogen zijn want nu blijft voor mij de vraag, is het echt een zomerliefde of hoe zou het verder kunnen lopen.

Wapenstok ⭐⭐⭐⭐

Wapenstok is een leuke afsluiter van de bundel. Spicy en boordevol humor! Het verhaal was vlot geschreven met personages die goed weten wat ze precies willen. Hoewel de verhaallijn snel verloopt, klopt het allemaal wel en hierdoor las het fijn weg.

Meer recensies van ciin leest