Veel meer inhoud dan de kaft doet weergeven!

ciin leest ciin leest
18 mrt 2023

Zomer aan de kust is het eerste boek wat ik van RaeAnne Thayne en hoewel het er door de kaft uitziet als een luchtig zomerverhaaltje wat je aan het zwembad wegleest, zat er een diepere laag in waardoor het verhaal zoveel meer is dan een luchtig boekje. En ja hoewel er ook zeker wat voorspelbare dingen in het boek gebeurden, werd ik af en toe ook aangenaam verrast door de wending die het boek nam.

RaeAnne heeft een hele aangename schrijfstijl waardoor het boek erg fijn wegleest. Ze weet de emoties heel goed in het boek te verwerken en de lezer mee te laten voelen met de personages. Hierdoor zat ik op sommige stukjes met tranen in mijn ogen te lezen en met andere stukjes weer hardop te lachen. De thema's omgaan met verlies van een dierbare en iemand met dementie heeft RaeAnne enorm goed uitgeschreven.

Doordat het verhaal vanuit Cami, Violet en Jon verteld wordt krijg je heel veel van hun gedachten en beweegredenen mee. Je kunt je hierdoor heel goed inleven in de keuzes die ze maken. Ik heb dit boek met heel veel plezier zitten lezen.

Meer recensies van ciin leest