Eindelijk afronding!

Claudia Stinne 28 mei 2025 Auteur
Hè, wat een opluchting. Alle raadsels zijn opgelost en opgehelderd, alle hoofdpersonages hebben weer een soort van balans gevonden en zo kunnen we de meiden van St. Kilda met een gerust hart achterlaten.

Ergens in het middendeel besloot ik dat ik maar een re-read moest doen van boek 1 en 2, omdat ik kennelijk te veel vergeten was, dat er nog dingen onduidelijk bleven. Ik dacht dat ik me niet meer kon herinneren wie de rentmeester nu had vermoord, maar aan het einde bleek dat de onthulling nog moest komen ;-) ha ha.
Ik was het dus niet vergeten!
En hoewel het een hele goede serie is (die ik, nu hij is afgerond, aan iedereen zou aanraden) ga ik toch niet direct herlezen. Het verhaal is echt op een fijne manier af.

Van Karen Swan ga ik zeker nog meer lezen. Deze schrijfster heeft veel in haar mars. De personages zijn zo mooi gelaagd en de omgeving + setting wordt prachtig neergezet, zonder dat het verhaal erdoor vertraagd. Een hele kunst vind ik dat altijd.
Qua plot heeft deze auteur helemaal bewezen dat ze de eindjes goed aan elkaar kan knopen. Zoals in het nawoord naar voren komt, was dat een hele dobber.
Ik begrijp vooral dat de moeder van Karen erg boos was na de verschillende cliffhangers, dat gevoel deelde ik volledig ha ha!

Meer recensies van Claudia Stinne