Top thriller met prima twist !
In de XS reeks is een spannende thriller uitgegeven geschreven door de auteur Steven Friedman. In slechts 94 pagina's neemt hij ons een week mee in het leven van de vijftienjarige Quinn. En wat voor een week...
Inhoud:
Het liefst zou de vijftienjarige Quinn zijn kamer niet meer uitkomen. Zijn liefdesverklaring aan Amber heeft iemand op TikTok gezet. Dan verschijnt er op zijn telefoon een bericht van twee woorden: "jij bent"
Die woorden zijn het begin van een spel. Spelen is verplicht: Quinn krijgt vijf opdrachten en heeft vijf dagen om vijf mensen te pijnigen. Weigeren heeft drastische gevolgen.
Bij het lezen van de flaptekst was mijn nieuwsgierigheid meteen getriggerd. Welke opdrachten zal Quinn moeten doen, kan hij dit alleen of zoekt hij hulp. Kan hij degene ( de Spelmeester) die hierachter zit ontmaskeren of gaat hij strijdend ten onder?
Een boeiend verhaal over keuzes maken, over dilemma's en geweten.
De auteur heeft een pakkende de vertelstijl en weet in de beknoptheid van het aantal pagina's de spanning goed op te bouwen. Door te kiezen voor vijf opdrachten én een verhaal duur van een week, weet je als lezer dat er haast bij is om voor Quinn de zaken op orde te krijgen. Prima gedaan en er is zelfs nog ruimte voor een aardige twist.
Inhoud:
Een boeiend verhaal over keuzes maken, over dilemma's en geweten.