Advertentie

In Raak Me. Niet. maakten we kennis met Sage die na een verschrikkelijke jeugd haar ouderlijke huis is ontvlucht en vijfduizend kilometer verderop begint aan haar studie psychologie, haar geheim kan ze met niemand delen omdat dat haar zusje en moeder in gevaar zal brengen. Zonder de details is het al snel duidelijk wat haar is overkomen en wat de reden is voor haar angsten.
Luca, de losbandige knappe jongen en zijn zus bieden haar tijdelijke woonruimte en langzaam groeien Sage en Luca naar elkaar toe maar Sage's verleden staat hen in de weg.
In Verlies. Me. Niet. wordt het nare verleden van Sage langzaam onthuld en volgen we de moeilijke relatie tussen haar en Luca, de twee tegenpolen die elkaar aantrekken. In dit deel worden ook de andere personages meer uitgediept zodat de aandacht niet alleen op de problemen van Sage is gevestigd, een prettige afwisseling in het verhaal waar meer spanning in zit dan in het eerste deel.

Raak Me. Niet. en Verlies Me. Niet, twee boeken één verhaal die je zeker in volgorde moet lezen, het abrupte einde van deel één Raak Me. Niet dwingt je eigenlijk om meteen het vervolg op te pakken.

Reacties op: Verlies me. niet.

64
Verlies me. Niet. - Laura Kneidl
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners