Advertentie

Na een ongelukkig incident zal het leven van Gina en haar kinderen nooit meer hetzelfde zijn en blijkt haar leven met haar man Melvin één grote leugen te zijn geweest. Opeens is ze de vrouw van een ter dood veroordeelde seriemoordenaar en ondanks dat ze vrijgesproken is van enige betrokkenheid wordt ze bedreigd en is ze genoodzaakt om samen met haar kinderen een andere identiteit aan te nemen maar dit houdt de internettrollen niet tegen.
Na meer dan drie jaar vluchten hoopt als Gwen Proctor samen met haar twee kinderen eindelijk een plek te hebben gevonden waar ze zich voor langere tijd kan vestigen. Stillhouse Lake is een rustige idyllisch plaats en ondanks haar wantrouwen jegens andere mensen bouwt ze voorzichtig een vriendschap op met een buurman. Als er in het meer vlak bij haar huis het lichaam wordt gevonden van een jonge vrouw, op dezelfde manier omgebracht als de slachtoffers van haar ex-man, weet ze dat ze nergens veilig is en vluchten geen zin heeft.

De proloog is meteen al gruwelijk en is een aanzet tot een spannend vervolg dat zich vier jaar later afspeelt. Het verhaal wordt verteld vanuit het personage van Gwen die door alles gesterkt is en voor de veiligheid van haar kinderen door het vuur gaat, de overige personages blijven eerst oppervlakkig waardoor hun betrokkenheid lang onduidelijk blijft. Spanning van het begin tot de laatste bladzijde die je dwingt meteen door te lezen in het volgende deel.

Reacties op: Stillhouse Lake

559
Stillhouse Lake - Rachel Caine
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners