Advertentie

Het is zeven jaar geleden dat Holly's echtgenoot Gerry overleed aan een hersentumor, hij liet haar tien bijzondere brieven na die haar hielpen bij het verwerken van het verlies. Ze mist hem nog steeds maar heeft haar leven weer opgepakt, ze heeft een relatie met Gabriël en werkt in de tweedehands vintage winkel van haar zus Ciara. Als gastspreker bij de wekelijkse podcast van Ciara vertelt ze over de dood van Gerry, haar verdriet, de verwerking en de brieven die hij elke keer eindigde met P.S I love you. Haar verhaal is een inspiratiebron voor terminale patiënten en er wordt zelfs een club opgericht met patiënten die haar om hulp vragen, niet iets waar ze meteen enthousiast over is omdat daardoor ook het verdriet van haar eigen verlies weer bovenkomt.

Een mooi vervolg op P.S I love you, geschreven vanuit holly die omringd is met haar familie en vrienden die ook nu weer een grote steun voor haar zijn. Een verhaal vol emoties met bijzondere personages die goed uitgewerkt zijn, ondanks het verdrietige onderwerp is er ook plaats voor humor waardoor het verhaal wat luchtiger wordt.
Het verleden loslaten is moeilijk, zeker als het je blijft opzoeken en soms moet je diep gaan om er sterker uit te komen

Reacties op: Hoe kan je het verleden loslaten als het je telkens weer opzoekt?

223
De P.S. I Love You Club - Cecelia Ahern
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners