Advertentie

Twee mensen voelen zich tot elkaar aangetrokken maar beiden hebben nog meer dan genoeg om te verwerken en hun verleden achter zich te laten. Hannah komt uit een gewelddadige relatie, gekleineerd en zelfs verminkt, hoe kan zij een man ooit weer vertrouwen. Luc is voor de tweede keer verraden door zijn overspelige vriendin die zijn vertrouwen heeft geschaad met een vreselijke leugen.
Na een eerste gênante ontmoeting met een man blijkt Hannah een dag later een sollicitatiegesprek met hem te hebben, Luc is eigenaar van de uitgeverij waar ze altijd al graag zou willen werken. Ondanks haar vreselijke gedrag van de vorige dag krijgt ze de baan, Luc voelt zich aangetrokken tot zijn nieuwe werknemer maar die laat zich niet zo gemakkelijk vangen. Net als de liefde tussen hen opbloeit wordt die wreed verstoord, niet iedereen gunt hen het geluk.

Een aangrijpend boek waarin twee mensen moeten vechten voor de liefde, vol drama maar ook een vleugje humor. Het verhaal is mooi opgebouwd met goed uitgewerkte personages van wie de emoties voelbaar zijn

Reacties op: Kom naar huis

79
Kom naar huis - Emma Anna
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners