Advertentie

Dorothee voelt zich onzichtbaar en vergeten, haar baas vergeet haar te vertellen dat het bedrijf failliet is, haar vriend is vertrokken naar Amerika en ze woont tijdelijk bij haar moeder die vergeten is te vertellen dat haar opa is overleden die ze in jaren niet heeft gezien.
Dat zij de boerderij van haar opa erft is een grote verrassing, de voorwaarde dat ze er dertig dagen moet wonen komt haar ook goed uit nu ze snel woonruimte nodig heeft en alles op een rij moet zetten. Dertig dagen en dan kan ze de boel verkopen en een leuk appartement in Amsterdam kopen, ze had echter niet rekening gehouden met Wes die ook op de boerderij woont.
Fijne herinneringen aan tijd die ze vroeger doorbracht op de boerderij van haar opa en oma komen weer boven, net als die aan haar overleden vader. De schriften met de recepten van haar oma zijn een inspiratie voor het starten van een bakvlog, zo kan ze met haar hobby geld verdienen.

Dorothee en Wes groeien steeds dichter naar elkaar toe, voorspelbaar maar hun verhaal is bijzonder en wordt mooi opgebouwd met een aantal terugblikken naar het verleden van Wes waardoor zijn aanwezigheid op de boerderij duidelijk wordt.
Een heerlijk feelgood verhaal met veel humor in een mooie omgeving en personages die je in een volgend deel graag weer terugziet.

Reacties op: Misverstand in the middle of nowhere

41
Misverstand in the middle of nowhere - Lis Lucassen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners