Maatschappijkritisch
Het is een scherp, maatschappijkritisch verhaal dat je als lezer dwingt na te denken over de wereld waarin we leven. Bervoets zet een beklemmende setting neer waarin de drang naar succes en financiële zekerheid botst met ethiek en menselijkheid.
Wat het boek zo sterk maakt, is dat het niet draait om de personages als individuen, maar om het grotere idee: hoe ver gaan we voor geld en status, en wat zegt dat over ons als samenleving? Bervoets schrijft toegankelijk, maar haar boodschap is gelaagd en wringt, precies zoals goede literatuur dat hoort te doen.
Een origineel en actueel verhaal dat je confronteert met ongemakkelijke vragen over macht, moraal en ons eigen gedrag.