Nevada

Cynthia 04 augustus 2025
De cover van dit boek sprak me heel erg aan, mooie kleuren en mysterieus. Het verhaal gaat over Lily Pennington. Toen zij twaalf jaar was, zijn haar ouders omgekomen bij een woningbrand en bleef ze helemaal alleen achter. Twaalf jaar later woont ze in Londen en leidt ze een sober bestaan. Niemand weet van haar verleden. Ze heeft ook last van black-outs en is soms uren en dagen kwijt. Ze wordt op een avond lastiggevallen door drie jongens en daarna worden zij vermoord. Lily kan zich niets meer herinneren en gaat op zoek naar de waarheid, want ze twijfelt aan zichzelf. Daarna gebeuren er zoveel dingen die toewerken naar het verrassende einde wat ik echt niet verwacht had. Het zijn soms wel lugubere stukken dus daar moet je wel tegenkunnen. Ook zit er nog de nodige romantiek in het verhaal, dat was een goede afwisseling voor de heftige stukken. Ik vind het zo’n sterk, verrassend verhaal en ben er echt doorheen gevlogen. Echt een aanrader!

Meer recensies van Cynthia