Peter Pan en de stoute jongens!

deboekenmama deboekenmama
27 mrt 2023

Vergeet alles wat je al wist over Peter Pan en de verloren jongens. In dit verhaal zijn ze allemaal volwassen geworden en ontvoerd Peter Pan rond de achttiende verjaardag de Darling meisjes. De Darling meisjes komen altijd gebroken terug na de ontvoering van Peter Pan en de verloren jongens. Zo ook de moeder van Winnie. Die eigenlijk niet meer goed is staat was om Winnie op te voeden. Als Winnie op haar achttiende wordt ontvoerd, vindt ze het eigenlijk wel leuk. Ze is alleen bang voor het hersenspoelen. Zal Winnie de ontvoering kunnen doorstaan en Peter Pan helpen om de vloek die op hem rust op te heffen?

Naast de verhaallijn die ik hierboven heb weergegeven, bevat het boek ook erg veel smut. Lees dan ook de triggerwarnings voordat je het boek gaat lezen. Ik heb van het boek genoten en snel uitgelezen. Ik vind het leuk dat het steeds vanuit een ander personage is geschreven. De hoofdstukken zijn opgedeeld in Winnie en Peter Pan, maar ook Bash en Kas vertellen in sommige hoofdstukken vanuit hun perspectief. Er zijn nog drie boeken meer in deze serie, die ik zeker ga lezen.

Meer recensies van deboekenmama