Een fijne zomerse feelgood

De beste zomer ooit; een fijne feelgood dat zich afspeelt in zomerse sferen!

Het leven van de beroemde actrice Nicole is door een schandaal op z’n kop gezet. Ze zoekt hulp bij Milly, haar jeugdvriendin. Milly heeft hier wel gemengde gevoelens bij, omdat Nicole haar anderhalf jaar geleden uit het niets de rug toekeerde. En dat terwijl Milly juist Nicole heel hard nodig had tijdens en na haar scheiding.

De rode draad in dit verhaal is de vriendschap tussen Milly en Nicole. Het is heel mooi om te lezen hoe zich dat ontwikkelt gedurende het verhaal. Het laat zien dat vriendschap niet alleen maar mooie momenten kent, maar ook dieptepunten waar je uiteindelijk samen weer uit komt als je er allebei je best voor doet.

Ook de hele setting van het resort Forest Nest (waar Milly eigenaar van is) aan een meer in het schitterende Lake District, is door het hele verhaal verweven. Ik wil nu ook wel een chalet huren zoals bij Forest Nest! De personages vond ik allemaal leuk neergezet en vooral oma Peg zorgde voor de nodige humor, dat had van mij wel wat vaker tussendoor gemogen.

Schrijfster Sarah Morgan heeft wat mij betreft dus echt weer een fijn boek geschreven. Vorig jaar heb ik ook met plezier haar boek ‘Die zomer met jou’ gelezen, persoonlijk vond ik die wel leuker dan deze. Maar als je zin hebt in een makkelijk leesbaar boek, een fijn tussendoortje of een echte summer read, dan zit je met dit boek goed!

Super bedankt HarperCollins en Worl of romance voor dit recensie-exemplaar!

Meer recensies van deboekenwurmpjes