Een roman die je hart veroverd
Wij mochten meedoen aan de blogtour van "Een duwtje in de rug" van Emma Anna. Deze wilde wij alle vier wel doen, dus we hebben het boek ook allemaal gelezen!
De 24-jarige Nova zoekt een nieuw begin en besluit te reageren op een contactadvertentie. Ze ontmoet de 44-jarige Thomas, een man die charmant, complex en totaal anders is dan de mannen die ze kent. De klik is er meteen, maar de relatie die volgt is veel ingewikkelder dan ze hadden kunnen bedenken. Wat volgt is een ontroerend en meeslepend liefdesverhaal, met hier en daar wat spicy scènes die het verhaal net dat extra beetje pit geven.
Emma Anna weet je weer helemaal mee te slepen in het verhaal. Ze schrijft vanuit meerdere perspectieven, waardoor je je goed in de gevoelens en gedachten van de hoofdpersonen kunt inleven. Knap hoe ze de belevingswereld van Thomas heeft weten te beschrijven!
De verschillende thema's die aan bod komen, maken dat het geen standaard feelgoodroman is. Thema's als autisme, age-gap, kinderwens en liefde buiten de traditionele vormen maken het een origineel verhaal.
Voor wie bekend is met Emma Anna: eerder verscheen 'Tijd droogt alle tranen', over de Becker-broers. 'Een duwtje in de rug' is als standalone te lezen, je hoeft het niet als serie te volgen om van het verhaal te genieten.
Wij zijn alle vier groot fan van Emma Anna en hebben genoten van dit boek!
Chimène: "Na het lezen van dit boek wil je maar 1 ding: nog meer verhalen van de Beckers-familie & vrienden!"
Ramona: "Een liefdevol en spicy verhaal met thema's zoals autisme en kinderwens dat door Emma Anna respectvol en herkenbaar beschreven wordt".
Priyanka: "Een feelgoodroman van Emma Anna zoals we van haar gewend zijn: romantiek, meeslepend, originele thema's en spicy!
Natasja: "Een roman die je hart veroverd! Een emotionele rollercoaster over liefde die haar eigen pad kiest".
Wij zijn alle vier groot fan van Emma Anna en hebben genoten van dit boek!