Een hartverwarmende winterroman

deboekenwurmpjes 30 oktober 2025
In 'Winter in de Cranberry Inn' keert Laurel, na een geheimzinnig telefoontje van haar vader, terug naar de familie-B&B waar ze is opgegroeid. Samen met jeugdvriend Joel gaat ze aan de slag om het huis weer in volle glorie te herstellen. Oude gevoelens vlammen op, een onverwachte en charmante B&B-gast brengt de nodige verwarring, jeugdherinneringen komen continu voorbij, en dan is er nog de geheimzinnigheid rondom haar verdwenen vader..

De kerstmaand, een B&B, een hechte gemeenschap, liefdes en geheimen, dé basis-ingrediënten voor een heerlijk verhaal. Deze hartverwarmende winterroman voldoet aan alle eisen om lekker weg te dromen naar Winterwonderland, onder het genot van een warm dekentje en een dampende kop warme chocolademelk. Wat is Lake Summers een leuk en knus dorp. Ik wil ook een paar overnachtingen boeken in Cranberry Inn!
Het boek is ook rijk aan andere leuke personages, de schrijfster zou er gerust een serie van kunnen gaan maken!

Wat ik nog een leuk dingetje vond, was dat Laurel mensen vaak vergeleek met wat voor huis iemand zou zijn.

Bedankt Oceaan Boeken / Park Uitgevers voor dit leuke recensie-exemplaar!

Meer recensies van deboekenwurmpjes

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.