Dit boek ademt één en al hitte, maar met emotionele diepgang
Aan ons de eer om de blogtour van Emma Anna haar nieuwste boek af te sluiten: In het ondiepe.
Ben je klaar voor een spicy verhaal, maar wel met laagje emotionele diepgang? Pak dan dit boek erbij! Dit boek ademt één en al hitte! Van opbouw is geen sprake, dit verhaal kan je vanaf het eerste hoofdstuk meteen rode wangen bezorgen. De 50-tinten serie is er niets bij!
In dit verhaal volgen we Remi en Chloe. Zij lopen elkaar tegen het lijf in het zwembad en beleven daar meteen een spannend avontuurtje. Al snel blijkt dat zij al een verleden met elkaar hebben en de twijfel is dan ook groot of ze er wel goed aan doen om iets te doen met hun aantrekkingskracht. Maar afstand van elkaar nemen lukt niet; de chemie én de gevoelens zijn te sterk. Als lezer ga je met hen mee op een gepassioneerde ontdekkingstocht.
Wat kenmerkend is voor de verhalen van Emma Anna, is dat het niet simpelweg een spicy verhaal is, maar altijd met een emotionele onderlaag. Ook deze keer voel je dat door het verhaal heen, alhoewel het wat minder krachtig aanwezig is dan in de eerdere boeken die wij van haar hebben gelezen. De personages vonden wij realistisch neergezet; zij worstelen met persoonlijke uitdagingen die voor veel mensen herkenbaar kunnen zijn.
De cover is een mooie weerspiegeling van het verhaal. De bloemen staan wat ons betreft symbool voor de lieve Chloe, die je gedurende het verhaal ziet opbloeien van een onzeker meisje, naar een vrouw die tijdens haar ontdekkingstocht in het volwassen leven steeds sterker in haar schoenen komt te staan.
Lieve Emma Anna, dankjewel dat we mee mochten doen met deze blogtour! Wij lezen alle vier jouw boeken heel graag, dus dit was echt weer een cadeautje!