Laat je verrassen door deze romantische thriller
"Het fascineert me hoe de ervaring en interpretatie van de ene persoon die iets leest zo anders is dan die van een ander die dezelfde woorden leest."
Deze zin uit het nieuwste boek van Colleen Hoover, Woman Down, kan momenteel niet raker zijn. Al snel na de verschijningsdatum verschenen de eerste reviews en die waren lang niet allemaal positief. Colleen heeft mij nog nooit teleurgesteld dus ik begon met veel zin in Woman Down!
In deze dark romance sluit schrijfster Petra Rose zichzelf op in een blokhut om te werken aan haar nieuwe boek. Dan verschijnt politieagent Nathaniel Saint aan de deur en hij blijkt precies te zijn wat Petra nodig heeft om van haar writers block af te komen. Maar hij zorgt er ook voor dat Petra soms niet meer weet wat echt is, en wat gespeeld…
Dit verhaal bevat weer precies waar ik fan van ben bij de boeken van Colleen; de meeslepende schrijfstijl in combinatie met een leuke verhaallijn en verrassende wendingen. Het verhaal greep mij weer helemaal vast. Ik vind het geniaal bedacht dat hoofdpersoon Petra zelf de hoofdpersoon is in het boek dat ze schrijft. Net als Petra raak je als lezer ook verstrikt in het web van fictie en realiteit. Ik zat aan de bladzijdes gekluisterd!
Natuurlijk is dit een ander boek als je het vergelijkt met Reminders of him, All your perfects of Regretting you. Maar dit is dan ook een ander genre, een ander onderwerp. Mijn tip is dan ook aan toekomstige lezers van dit boek: ga er met een open blik in en laat je verrassen door deze romantische thriller!