Een ode aan de kracht en schoonheid van Moeder Natuur
"Schuw de bergen en de dalen niet, uiteindelijk zijn het de stappen die je zet die tellen."
Ik las met interesse en verrassend veel plezier het boek van Judith Malotaux. Ik kende deze leuke dame niet, maar veel mensen zullen haar kennen van het programma Winter vol Liefde.
In haar boek vertelt Judith haar verhaal, hoe als jong meisje haar fascinatie voor de natuur zich ontvouwt in de kleine schoonheden die ze vindt tussen het Rotterdamse beton, tot aan het leven wat ze nu leidt; een boer in de Franse bergen.
Met veel respect voor natuur en dieren zet Judith haar verhaal prachtig op papier. Wat heeft zij een lange en uitdagende weg afgelegd, met als resultaat een boerderij en gastenverblijf waar ze met veel plezier, liefde én rauwheid een bijzonder leven heeft opgebouwd. Ik vond het super leuk en inspirerend om haar verhaal te lezen.
Het is een ode aan de kracht en schoonheid van Moeder Natuur, en naar mijn mening mag Judith dit boek ook zien als een eerbetoon aan zichzelf; aan het mooie stukje liefde wat zij de wereld heeft te brengen, aan zowel mens, dier en natuur!