Freida bezorgd weer uren leesplezier

deboekenwurmpjes 28 oktober 2025

It’s that time again! Op de bank kruipen met een boek van Freida McFadden. Zal zij mij deze keer ook weer weten te verrassen?

Blake wordt onverwachts ontslagen en kan daardoor de hypotheek niet meer betalen van het huis waarin hij samenwoont met zijn verloofde Krista. Om het hoofd boven water te houden verhuren ze de leegstaande slaapkamer aan Whitney. Maar sinds haar komst gebeuren er ineens wel heel vreemde dingen in en rondom het huis…

Een boek dat voor een groot deel geschreven is vanuit het perspectief van een man; dat zien we niet vaak in de boeken van McFadden. Met haar vertrouwde schrijfstijl maakt het voor mij niet uit vanuit welk perspectief zij schrijft. Het leest namelijk altijd vlot, meeslepend en vol spanning weg. En dat verrassen: ja, dat is voor een groot deel gelukt! Niet alles was voor mij onvoorspelbaar, maar er zaten zeker verrassingen in die ik weer creatief bedacht vond. Net als ‘De vrouw op zolder’ vind ik dit boek niet haar beste boek, maar het heeft wel weer gezorgd voor wat uren leesplezier! Een verhaal dat je binnen een weekend uitleest.

Het volgende boek van McFadden, Een voor een, staat al weer klaar op mijn geliefde Kobo!

Meer recensies van deboekenwurmpjes

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.