Een pittige en spannende roman

deboekenwurmpjes 19 oktober 2025

Als je fan bent van de Vijftig tinten trilogie, dan is dit echt een boek voor jou! "Dubbelleven" van Marith Iedema is een super pittige en spannende roman en een echte pageturner!

In "Dubbelleven" lijkt Charlie’s leven met haar man Boris en hun twee kinderen perfect, maar ze verlangt naar meer spanning. Omdat Boris niet wil experimenteren, zoekt ze haar plezier buitenshuis. Wat begint met schuldgevoel, verandert al snel in een opwindend dubbelleven vol feesten, geheime dates en de mysterieuze Dane.
Je wordt compleet meegenomen in de wereld van erotiek en wat haar dubbelleven allemaal doet met haar en haar gezin.

Het boek leest super snel en makkelijk weg. De hoofdstukken zijn lekker kort en doordat het een Nederlands verhaal is, voelde het voor mij veel realistischer dan de Vijftig tinten-serie.

Het is een fictieve roman, maar deels gebaseerd op de eigen ervaringen van Marith Iedema. Ze heeft meerdere boeken geschreven, maar dit is haar fictieve debuut en schreef zij tijdens haar kankerbehandeling. Mocht je er enthousiast over zijn dan is er goed nieuws: dit is het eerste boek uit een trilogie! Ik vond deze heerlijk om te lezen, dus ik kan niet wachten op het volgende deel!

Meer recensies van deboekenwurmpjes

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.