Een heerlijke humoristische feelgoodroman
Dit boek trok al mijn aandacht toen de Engelse vertaling was uitgebracht, 'Out on a limb'. Begin dit jaar bracht April Books de Nederlandse vertaling uit en ik keek er dus naar uit om hier in te beginnen. (check de speciale uitgave hiervan, wát een beauty!)
In 'Precies wat ik miste' staan Win en Bo centraal. Na een spicy onenightstand blijkt Win onverwachts zwanger te zijn. De schrik is groot, maar de blijdschap bij zowel Win als bij Bo krijgt al snel de overhand. Wat volgt is dat wij als lezer een prachtig inkijkje krijgen in het leven van Win en Bo; het elkaar leren kennen op weg naar het ouderschap, vriendschap, en misschien wel meer?
Het boek start met een prachtig 'woord vooraf' van de schrijfster. Je aandacht wordt hierdoor gelijk gepakt. En dit verhaal weet van begin tot eind je aandacht te behouden, want wat een héérlijke, humoristische feelgoodroman is dit! Wat zijn Win en Bo een geweldig 'omelkaarheendraaistelletje'. Hun karakters zijn super leuk neergezet, en daarnaast komen er ook nog serieuze onderwerpen aan bod die het verhaal een mooie diepgang geven. Emotionele gebeurtenissen uit hun beide levens zorgen af en toe voor een brok in je keel, maar zonder dat het té drama-achtig wordt.
Misschien vond ik dit verhaal ook wel extra leuk omdat ik zelf zwanger ben.
Ik ben dus echt vol lof over dit boek, geloof mij maar dat deze op je TBR toegevoegd mag worden!