Weer een heerlijke thriller van McFadden
Zes vrienden, een busje met pech en verdwalen in een bos; de ideale cocktail voor een spannende thriller van Freida McFadden!
Je leest dit verhaal vanuit het perspectief van hoofdpersoon Claire en daarnaast vanuit een anoniem perspectief. De combinatie van deze perspectieven zorgt voor de raadselachtige sfeer wat McFadden weer zo goed weet neer te zetten! Tel daar ook nog de sfeer bij op van het verdwalen in een verlaten bos en je zit meermaals op het puntje van je stoel.
De plottwist kwam voor mij als een verrassing; echt heel goed! Meer heb ik er niet aan toe te voegen. Pak dit boek erbij als je zin hebt in een heerlijke thriller tijdens een donkere decemberavond!