Bijzonder kijkje in zijn belevingswereld

deboekenwurmpjes 25 november 2025

Jaloerse mannen.. Een nieuw thema waar Ewout in gaat duiken? Nee hoor haha. Ik heb het over onze éigen mannen! Die zijn namelijk best jaloers dat wij dit boek mochten ontvangen van Harper Collins Holland. Er wordt nog net niet aan het boek getrokken wie 'm als eerste mag lezen! Je begrijpt het al: wij zijn al jaren enorme Ewout-fans!

Ik vond het super leuk om te lezen hoe Ewout als jong ventje al is begonnen en wat hij al die jaren allemaal heeft opgezet en ontwikkeld.
Dit boek geeft een diepere laag aan het werk dat wij als televisiekijkers zien. Hij neemt je op een boeiende manier mee in zijn werk en wat dit met hem en zijn team doet, zowel voor als achter de camera.

Eén zin uit het boek zegt precies dát wat Ewout zo'n goede programmamaker maakt: "De drang om uit nieuwsgierigheid grenzen op te zoeken blijkt elke keer sterker dan de angst die me tegen zou moeten houden."
Oprechte interesse en goed luisteren zijn zijn sterke kwaliteiten, en uit zijn boek neem ik onder andere mee dat ook wij allemaal deze kwaliteiten meer in kunnen zetten; het kan de wereld echt een stukje vriendelijker en mooier maken!

Bedankt Ewout voor dit bijzondere kijkje in jouw belevingswereld! En bedankt Harper Collins Holland voor dit recensie-exemplaar!

Meer recensies van deboekenwurmpjes

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.