Een herfstig boek met een mooie boodschap

deboekenwurmpjes 01 december 2025
Rewitched van Lucy Jane Wood is mijn aller eerste fantasyboek. Nog voordat ik begon met lezen was ik al betoverd door de prachtige cover en de sprayed edges!

Het kostte me even om helemaal in het verhaal te komen. Ik moest vooral wennen aan de termen die gebruikt worden in de magische wereld. Maar toen ik eenmaal aan het lezen was, vond ik de afwisseling tussen de fantasywereld en de echte wereld erg geslaagd.

Het verhaal begint langzaam, juist hierdoor voelde het alsof ik samen met Belle die nieuwe wereld instapte. In het tweede deel komt er meer spanning en mysterie bij, waardoor het tempo wat versneld.

Het is echt zo’n boek dat perfect past bij een herfstdag: dekentje, bank, kop thee. (Al had ik stiekem gehoopt dat Belle me die thee via een spreuk had kunnen bezorgen.)

De boodschap van het boek vind ik prachtig: leer op jezelf te vertrouwen.

Meer recensies van deboekenwurmpjes

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.