Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Een boek met gemengde gevoelens

deboekenwurmpjes 09 december 2025
Dat niet iedereen fan is van @demammavan blijkt wel uit de verhalen in haar nieuwste boek: Wat niemand weet.

In dit boek geeft Annemarie Geerts (@demammavan) de lezer een kijkje in het leven achter de schermen van een momfluencer, een wereld die zelfs haar grootste fans niet zien: de idiote aanvragen, de acties van volgers, de bloopers en misstappen.

Zoals ze schrijft, zo herken ik haar van Instagram. Ik volg haar en haar gezin altijd met veel plezier, maar dit boek viel me toch wat tegen en liet me anders naar haar kijken. Ik heb altijd genoten van haar openheid over het moederschap, de struggles en de mooie momenten met haar kinderen. Maar na het lezen van dit boek ben ik tot de conclusie gekomen dat wat ze doet schadelijk is voor haar kinderen en dat ze blijft doorgaan voor commerciële doeleinden. Wat zij doet is haar keuze, maar dat ze hier wel bewust van is laat me anders denken over haar. Echter gun ik het geen wat zij over haar heen krijgt niemand!

Ondanks mijn gemengde gevoelens blijft één boodschap hangen: de lieve mensen zijn met meer.

Dank aan uitgeverij Cargo voor dit recensie-exemplaar!

Meer recensies van deboekenwurmpjes

Het voortbestaan van de monarchie hangt aan een zijden draadje. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.