Goed vervolg

Desirée Desirée
18 mrt 2020

Nadat Anne Miller haar relatie met de grote rockster Rory heeft verbroken, is haar hart gebroken. Ze trekt zich terug op het eiland St. Mary. Op het eiland verblijft ze bij haar vriendin Georgie en samen runnen ze een restaurant. Anne probeert haar leven weer op de rails te krijgen.

Na zijn relatie met Anne probeert Rory, samen met zijn zoontje Rowland, er het beste van te maken. Hij wil Anne heel erg graag terug, maar ze is onvindbaar. Hij besluit het roer om te gooien om de liefde van zijn leven terug te winnen.

Dit is het vervolg op het boek ‘Vallen’.

Het is fijn om weer verder te lezen hoe het gaat met Anne en Rory. Het verhaal komt helaas langzaam op gang, maar het startte echt toen Anne en Rory elkaar weer tegenkwamen.

Het boek is geschreven vanuit twee verhaallijnen, die van Anne en Rory. Dit is leuk om te lezen, omdat je dan weet hoe beide alles beleven. Vooral het personage van Anne is goed uitgewerkt.

De omslag en de titel passen weer uitstekend bij deze roman. De ondertitel Echte liefde roest niet, geeft nog een goede toevoeging. Samen met het vorige deel, vormen de twee titels ‘Vallen’ en ‘Opstaan’ een mooi geheel.

Toch vond ik dit boek minder dan Vallen, toen kon ik namelijk niet stoppen met lezen. Opstaan is ook goed, maar het mist een bepaalde spanning.

Meer recensies van Desirée